2007. április. 20. 11:30
MTI
Utolsó frissítés: 2007. április. 20. 11:18
Gasztro
Sajtparádé és pincérverseny
Száz nemes sajt közül válogathatnak a vendégek az egyik belvárosi ötcsillagos szállodában. A most zajló francia kulináris és kulturális programoknak keretében a sajtparádé mellett jótékony célú pincérversenyen mérik össze tudásúkat a legjobbak.
A sajtkóstoló mellett április 29-ig a francia konyha is bemutatkozik: Bretagne, Normandia, Provance és Lyon ételkülönlegességei kerülnek az asztalokra.
Április 25-én délután pincérversenyt rendeznek francia módra: több belvárosi szálloda felszolgálója tálcával és tele poharakkal teszi meg a kijelölt utat a legjobb címért. A nevezési díjakat a szálloda jótékony célra, a Robert Burns Alapítvány javára ajánlja fel.
Gasztro
hvg.hu
2007. április. 16. 17:17
A kék színt egészségesnek gondolják a fogyasztók
Gasztro
Gőgh Csilla
2007. április. 13. 17:26
Ízek, amelyekért érdemes meghalni
Gasztro
hvg.hu
2007. március. 28. 16:40
Itt az egészséges pizza
Gasztro
MTI
2007. április. 19. 17:41
Paprikás csirke az égben
Gasztro
MTI
2007. április. 04. 15:31
Naspolyapálinka és társai
Gasztro
hvg.hu
2007. április. 16. 18:30
Böllérnaptól a fakanál forgatásig
Gasztro
hvg.hu
2007. március. 30. 14:55
Kié a legjobb pálinka?
Gasztro
MTI
2007. április. 03. 13:07
Sajtérlelő valóságshow
Gasztro
hvg.hu
2007. április. 11. 16:16