Kult hvg.hu 2020. december. 08. 10:04

Hatalmas mézeskalácsház készült a Reszkessetek, betörők! helyszínéből - videó

A karácsonyi klasszikus 30. évfordulója alkalmából készíttetett mézeskalácsszobrot a Disney. Az eredmény magáért beszél.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Michelle Wibowo cukrász 300 órát töltött el az 1,7x1,25 méteres sütemény elkészítésével. Gondosan ügyelt rá, hogy a Disney megbízásából készülő mézeskalácsház kiköpött mása legyen az eredetinek, McCallisterék csupa ablak otthonának (33 ablak került a mézeskalácsra is).

A szemfülesek kiszúrhatják a Little Nero pizzaszállító autóját 14 pizzás dobozzal, a betörök teherautóját, Kevin gumiabroncs-hintáját és még Kevin is szerepel az alkotásban, a cukormázból készült hóban kell keresnünk.

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról