Élet+Stílus hvg.hu 2021. január. 04. 07:27

A miskolci mézeskalács villamosnál nem volt szebb adventi villamos egész Európában

Negyedszer is a miskolcit választották a legszebb európai adventi villamosnak, közel 3,46 millióan szavaztak rá.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Győzött a mézeskalács villamosunk, nagyon köszönjük a támogatásotokat

– írja Facebook-oldalán a miskolci közlekedési vállalat, az MVK Zrt. Amire büszkék: a miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson közel 3,46 millió szavazattal negyedjére is elnyerte az Európa legszebb adventi villamosa címet.

Győzött a mézeskalács villamosunk, nagyon köszönjük a támogatásotokat! A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh...

Posted by MVK Zrt.- A megbízható útitárs on Sunday, January 3, 2021

A verseny kezdete óta eddig minden alkalommal elvitték a pálmát a miskolciak – jegyzi meg a hír kapcsán a 24.hu. Idén nagy esélyes volt még a cseh Plzen adventi villamosa, ami 3,39 millió szavazatot kapott.

A harmadik helyezett Szeged, 47 ezer vokssal, a többi versenyző pedig jobbára 15 ezer szavazatot sem kapott. Tavaly a 24.hu szerint még a miskolci adventi villamos is csak 52 332 szavazattal győzött.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Balla István-Csányi Nikolett 2021. április. 19. 06:30

"Én mennék, de anyukám nem enged" – gyerekek vallanak az iskolanyitásról

Amikor az iskolanyitásról beszélünk, szinte mindig a tanárok és a szülők helyzetén keresztül próbáljuk bemutatni a helyzetet. Mi most kollégáink gyerekeit kérdeztük, hogy örülnek-e az iskolanyitásnak, mi a véleményük az online oktatásról, de azt is megtudtuk, mi zajlik ilyenkor a „fejük kis csücskében”. Videó.