Élet+Stílus hvg.hu 2020. december. 07. 17:59

Videó: Szlávik János újraértelmezte a Reszkessetek betörőket

Az infektológus a TV2-n jelent meg és bújt Kevin bőrébe.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

Szlávik Jánossal infektológussal reklámozza a TV2 a karácsonykor elmaradhatatlan Reszkessetek betörők trilógiát. A csatorna oldalára felkerült videóban Szlávik (aki egyébként a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa) belebújt Kevin bőrébe, és járványvédelmi aktualitásokkal turbózta fel az ünnepekkor egyedül hagyott gyerek szerepét.

Az infektológus szerint az ünnepekkor is be kell tartani azokat az óvintézkedéseket, amelyeket korábban kértek: kézfertőtlenítés, maszkviselés, távolságtartás és azt kéri, idén hagyjuk ki a nagyobb társasági összejöveteket.

És a videó:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Karácsony 2020
A sorozat további cikkei

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról