Élet+Stílus hvg.hu 2020. december. 03. 10:42

Catherine O'Hara újraalkotta a Reszkessetek betörők! ájulós jelenetét

Éppen olyan szórakoztató, mint harminc évvel ezelőtt.

November 10-én volt a harmincadik évfordulója annak, hogy Chicagóban bemutatták a Reszkessetek, betörők!-et.

A Kevin McCallister anyját játszó Catherine O'Haráról most előkerült egy felvétel, amelyen újra eljátszotta a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban híres ájulós jelenetét. Kate McCallister ebben a jelenetben jött rá, hogy már megint elhagyták a gyereküket.

A rövid felvétel nem karácsonyra, és még csak nem is az évfordulóra készült: nyáron került fel a YouTube-ra egy videó, amelyben John Hughes forgatókönyvíró-producer-rendező előtt tisztelegve több színész újraalkotta filmjeinek ikonikus pillanatait. Hughes 2009-ben, 59 évesen hunyt el, a Reszkessetek, betörők-filmek mellett a nevéhez fűződik például a Családi vakáció, a Dennis, a komisz, a Beethoven-filmek és a 101 kiskutya is.

A Reszkessetek, betörők!-ből való részlet nemrég megjelent a TikTokon is, és a karácsony közeledtével természetesen hamar virális lett.

O'Hara legutóbb a Schitt's Creek című kanadai sorozatban játszott, amely ősszel kilenc Emmy-díjat kapott, ebből egyet ő vitt haza, a legjobb női főszereplő – vígjáték – kategóriájában nyert.

nyáron készült egy videó, amelyben John Hughes forgatókönyvíró-producer-rendező előtt tisztelegve több színész újraalkotta filmjeinek ikonikus pillanatait. Hughes 2009-ben, 59 évesen hunyt el, a Reszkessetek, betörők-filmek mellett a nevéhez fűződik például a Családi vakáció, a Dennis, a komisz, a Beethoven-filmek és a 101 kiskutya is.nyáron készült egy videó, amelyben John Hughes forgatókönyvíró-producer-rendező előtt tisztelegve több színész újraalkotta filmjeinek ikonikus pillanatait. Hughes 2009-ben, 59 évesen hunyt el, a Reszkessetek, betörők-filmek mellett a nevéhez fűződik például a Családi vakáció, a Dennis, a komisz, a Beethoven-filmek és a 101 kiskutya is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról