Kult hvg.hu 2021. május. 04. 12:50

Nem sok jót sejtet a visszatérő Dexter új teasere

Az új évad is véresnek ígérkezik.

Tavaly ősszel derült ki, hogy visszatér a képernyőre Dexter, a sorozatgyilkos vérnyomelemző. A miami rendőrségnél dolgozó, szabadidejében bűnözőket gyilkoló Dexter Morgan története nyolc évad után úgy ért véget, hogy bár a nézők a halálát sejtették, végül mégis megmenekült, és favágónak állt.

A folytatás egy 10 epizódos évad képében érkezik idén ősszel, a főszerepbe pedig természetesen visszatért Michael C. Hall.

A nemrég megjelent teaserben Dexter egy újabb áldozata lekötözve fekszik, a sorozatgyilkos pedig egy nem sok jót sejtető mosollyal köszönti a nézőket:

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Gazdaság hvg.hu 2021. május. 16. 07:00

És akkor már a fideszes polgármesterek is tiltakoznak a kormány terve miatt

Rendkívül nehéz helyzetbe kerültek az állami támogatás hiánya miatt az önkormányzatok, amelyek most lakásállományukat is elveszíthetik. Közben a kormány benyújtotta az EU-nak a tervet arról, mire költené a koronavírus-válság utáni helyreállítási támogatást, Varga Mihály pedig adócsökkentéseket jelentett be. Ez még úgy is belefér, hogy 800 milliárd forintot folyattak ki a NER-nek a járvány alatt. Az élet pedig megállíthatatlanul drágul Magyarországon. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.