Kult hvg.hu 2020. október. 15. 10:19

Visszatér Dexter, a sorozatgyilkos vérnyomelemző

Úgy tűnik, a favágóélet nem volt elég izgalmas az önjelölt igazságosztónak.

Hét évvel ezelőtt, nyolc évad után ért véget a miami rendőrségnél vérnyomelemzőként dolgozó, szabadidejében bűnözőket gyilkoló Dexter Morgan története azzal, hogy bár a nézők a halálát sejtették, végül valahogyan megmenekült, és favágónak állt. Az alkotókat viszont, úgy tűnik, nem hagyta nyugodni a sztori: szerdán bejelentették, hogy jövőre egy 10 epizódos évad erejéig a sorozat visszatér, a főszerepben Michael C. Hall-lal.

Csak akkor akartunk visszatérni ehhez a különleges karakterhez, ha olyan kreatív módot találunk rá, amely méltó a briliáns eredeti sorozathoz. Nos, örömmel jelentem be, hogy Clyde Phillips producer és Michael C. Hall megtalálta – írta Gary Levine, a sorozatot vetítő Showtime egyik vezetője.

A csatorna nem közölt részleteket a várható történetről, sem arról, hogy az eredeti sorozatban megismert szereplők közül Hallon kívül ki lesz még látható benne. Annyit árultak csak el, hogy reményeik szerint még idén megkezdődhet a forgatás, az első részt pedig jövő ősszel mutatnák be.

(Reuters)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EURO 2020 - kövesse a foci-Eb összes hírét a hvg.hu-n!
Itthon Serdült Viktória 2021. június. 18. 11:00

Ha nem marad, akivel a szexről lehetne beszélni az iskolában, akkor marad a net

Úgy akarja kitiltani a szexuális neveléssel foglalkozó civil szervezetek egy részét az iskolákból a kormány, hogy a tanárképzés alatt egyáltalán nem készítik fel a leendő pedagógusokat, hogyan beszélgessenek diákjaikkal a témáról. Szerencsés esetben a védőnő segít, a legtöbb gyerek viszont még mindig a pornóból tájékozódik. Szakemberek attól tartanak, hogy a listázás miatt a gyerekek nem kapnak elég információt, pedig igenis igénylik, hogy a nemi identitásról, vagy akár a homoszexualitásról is beszéljenek.