Megvan, melyik volt az év legjobb étterme, nem Budapesten kell keresni a listavezetőt
Ismét megválasztották a 12 legjobb magyar éttermet; a listára négy vidéki hely is felkerült.
Ismét megválasztották a 12 legjobb magyar éttermet; a listára négy vidéki hely is felkerült.
Az ország legjobb éttermei közé 2019-es teljesítményével a Stand után sorrendben az Onyx, a Babel, a SALT Budapest, a Borkonyha, a Costes, a Pasztell, a Costes Downtown, a St. Andrea Restaurant, a Textúra, a Stand25, és az Arany Kaviár került.
Idén is a Costes lett az év étterme, miskolci helyé a Street Food, váci helyé a legjobb cukrászda díja.
Az Onyxnak ítélték az Év Étterme címet 2013-ban, az elismerést a Hennessy-Dining Guide Év Étterme díjátadó gála keretében vette át az étterem konyháját vezető Szulló Szabina és Széll Tamás hétfő este.
A Dining Guide étteremkalauz által már hetedik éve megrendezett, rangos versenyen idén is gasztronómiai szakértők...
A legkülönlegesebb fogásokat kóstolhatták meg a résztvevők a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Dining Guide díj exkluzív...
Gasztrós körökben nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy a 2010-ben az Év Éttermének választott Château Visz séfje, Stefan Gebhardt átigazolt a Relais & Châteaux szállodaszövetség magyarországi tagjához, a Hertelendy Kastélyba. Ott jártunk.
Azoknak, akik ismerik a hazai csúszgasztronómia szereplőit, nem okozott különösebb meglepetést a Dining Guide díjkiosztó gálán Wiszkidenszky András, zsürielnők bejelentése.
A díjkiosztó gálán a legjobbak közé került éttermek különlegességeikkel mutatkoztak be a sajtó és a zsűri képviselőinek.
Néhány nap, s kiderül, hogy az egyenlők közül melyik az egyenlőbb, vagyis Magyarország legjobb éttermei közül, melyik érdemelte ki 2010-ben az Év Étterme címet.
A Dining Guide étteremkalauz az idén hatodik alkalommal hirdeti meg az Év Étterme címért zajló versenyt. A zsűri először tízre szűkíti le a díjra esélyes éttermek listáját, majd az év végéig, a TOP 10 étterem többszöri tesztelése után hozza meg döntését.
A közéleti és üzleti élet, illetve a hazai gasztronómiai szakma jeles képviselői jelenlétében hirdették ki január 20-án, szerda este a Budapest Marriot Báltermében, hogy ki nyerte az idei Dining Guide Év Étterme díjat – a 36 fős zsűri a Costes csapatát ítélte 2009-ben a legjobbnak.