Milyen a luxus a Balatonnál? Most megmutatjuk
Egy maréknyi rejtett kincs, amely csak a beavatottak számára láthatók.
Egy maréknyi rejtett kincs, amely csak a beavatottak számára láthatók.
Gasztrós körökben nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy a 2010-ben az Év Éttermének választott Château Visz séfje, Stefan Gebhardt átigazolt a Relais & Châteaux szállodaszövetség magyarországi tagjához, a Hertelendy Kastélyba. Ott jártunk.
Új séf vezeti a konyhát április 1-től a Hertelendy Kastélyban: Stefan Gebhardt, aki a berencsepusztai Chateau Visz-ből igazolt át Magyarország egyetlen Relais & Châteaux szállodájába.
Az új séf Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i...
Miután a Chateau Visz korábbi séfjének, Erik Schröternek – német Michelin csillagos séf – szerződése már 2010 májusában lejárt, a kastélyszálló-étterem tulajdonosai utódjaként olyan séfet kerestek,aki nemzetközileg elismert, tapasztalt, hosszú távon is a Chateau Viszhez kötődik.
Azoknak, akik ismerik a hazai csúszgasztronómia szereplőit, nem okozott különösebb meglepetést a Dining Guide díjkiosztó gálán Wiszkidenszky András, zsürielnők bejelentése.
A Dining Guide étteremkalauz 2010-ben már hatodik alkalommal hirdette meg az Év Étterme címért zajló versenyt.
A díjkiosztó gálán a legjobbak közé került éttermek különlegességeikkel mutatkoztak be a sajtó és a zsűri képviselőinek.
Hamisítatlan vidéki disznóvágáson, ahol Stefan Gebhardt séf és a Château Visz szakácsai egész napos program keretén...
Nem mindennapi reggeli várja a vendégeket augusztus 22-én a Château Viszben, a kulináris élményekről Magyarország...
A Chateau Visz 1 napos húsvéti ajánlata1 éjszaka luxus kétágyas szobábanÜdvözlésként 1 üveg pezsgő és húsvéti kosár...
A life-style.hu mesterszakácsok receptjei sorozatában most egy Michelin-csillagos séf ajánlata következik: tésztás-tojásos előétel, amelyet mindenképpen érdemes otthon is kipróbálni.