Az új séf Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i...
Az új séf Olivier Marchand, a francia mesterszakács Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa, a Vezelay-i ( Burgundia ) L'Espérance Hotel étterme a világ csúcsgasztronómiájának egyik fellegvára. Olivier Marchand ott elsajátított és továbbfejlesztett művészetét élvezhetik a magyar gourmet szerelmesei áprilistól a Chateau Viszben.
Hidvéghy Melinda, a Chateau Visz ügyvezető igazgatója megköszönte Erik Schröter egykori asszisztensének, Stefan Gebhardtnak, hogy az átmeneti hónapokban segített megtartani a Chateau Visz vezető pozícióját – 2010-ben a Dining Guide étteremkalauz a Chateau Visznek ítélte oda az év legjobb étterme díjat –a magyarországi csúcsgasztronómia élvonalában.