2011. január. 11. 18:10 life-style.hu Utolsó frissítés: 2011. január. 11. 14:55 Shake

Luxus disznótor a legjobb étteremben

Hamisítatlan vidéki disznóvágáson, ahol Stefan Gebhardt séf és a Château Visz szakácsai egész napos program keretén...

Hamisítatlan vidéki disznóvágáson, ahol Stefan Gebhardt séf és a Château Visz szakácsai egész napos program keretén belül végigvezetik a programra befizető vendégeket az igazi magyar disznótor hagyományain.

Ötcsillagos disznótor a Château Viszben 2011. január 28-30, február 4-6, február 25-27.

További információ az étterem honlapján.
hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?