Francia mesterszakács a Chateau Visz új séfje
Miután a Chateau Visz korábbi séfjének, Erik Schröternek – német Michelin csillagos séf – szerződése már 2010 májusában lejárt, a kastélyszálló-étterem tulajdonosai utódjaként olyan séfet kerestek,aki nemzetközileg elismert, tapasztalt, hosszú távon is a Chateau Viszhez kötődik.
S íme,megtalálták: Az új séf mostantól Olivier Marchand, francia mesterszakács ,Marc Meneau három Michelin csillagos séf tanítványa. A Vezelay-i (Burgundia) L'Espérance Hotel étterme a világ csúcsgasztronómiájának egyik fellegvára, Olivier Marchand ott elsajátított és továbbfejlesztett konyhaművészetét élvezhetik a magyar gourmet szerelmesei áprilistól a Chateau Viszben.
Hidvéghy Melinda, a Chateau Visz ügyvezető igazgatója megköszönte Erik Schröter egykori asszisztensének, Stefan Gebhardtnak, hogy az átmeneti hónapokban segített megtartani a Chateau Visz vezető pozícióját – olyan sikeresen,hogy 2010-ben a Dining Guide étteremkalauz a Chateau Visznek ítélte oda az Év legjobb étterme díjat – a magyarországi csúcsgasztronómia élvonalában.