2010. március. 17. 22:16 hvg.hu Utolsó frissítés: 2010. március. 17. 22:49 Gasztro

Michelin-csillagos mesterszakács ajánlata: ravioli tojással – recept

A life-style.hu mesterszakácsok receptjei sorozatában most egy Michelin-csillagos séf ajánlata következik: tésztás-tojásos előétel, amelyet mindenképpen érdemes otthon is kipróbálni.

Egészen az utóbbi napokig a Chateau Visz éttermében volt az egyetlen Michelin-csillagos szakács Magyarországon, Erik Schröter személyében, aki húsz éve azon dolgozik, hogy a vendégeknek maradandó élményt nyújtson. A Chateau Viszben a klasszikus magyar ízvilágot ötvözi a francia szakácsművészet könnyed eleganciájával, Ázsia fűszereivel és az új mediterrán konyha technikáival, miközben igyekszik felkutatni a regionális alapanyagokat. Erőfeszítéseinek meg is van a jutalma, a szakma és a rajongók szerint Schröter úrnak köszönhetjük az egyik legjobb magyar konyhát. Ha Somogyban vagy a Balaton déli partján járnak, feltétlenül nézzék meg a Chateau Viszt, nem csak az étterem figyelemreméltó.

A receptet a life-style.hu oldalán találja, kattintson!