Autó hvg.hu 2021. április. 08. 08:05

Kilenc méter magasan, zöldségesládák közt landolt egy autó

Az eset egy autós üldözést követően történt Új-Zélandon.

A baleset előzménye a helyi újságok szerint az volt, hogy a járőrök Hastingsben a forgalommal szemben száguldozó járművet vettek észre. Üldözőbe vették a szabálytalan sofőrt, aki egyre gyorsabb tempóban menekülni próbált. A szokatlan végzetét egy vasútvonal mentén húzódó töltés okozta, ami megdobta a kocsit, amivel berepült az ezrével tárolt zöldségesládák közé.

A hírek szerint a sofőr komolyabban megsérült a balesetben, amelynél a feltételezések szerint 150-170 km/h-s sebességgel hajthatott. 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Itthon Bihari Ádám 2021. április. 20. 06:30

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Elképesztően magas a halálozás azok között a Covid-betegek között, akiket lélegeztetőgépre kapcsolnak, akiket viszont ennél enyhébb módszerekkel kezelnek, túlélhetik. A szakemberek szerint viszont nem véletlenül találták fel a gépeket, azok nem halálos ítéletet jelentenek, hanem éppen az utolsó esélyt az életre. Javíthatna a halálozási számokon, ha az orvosok feltehetnék a kérdést, amely alapján meghozhatnák a legnehezebb döntést: kinek több az esélye a túlélésre? Itthon ez egyelőre tabu.