Autó hvg.hu 2021. március. 03. 07:47

Videó: A város közepén, a Rákóczi úton csatázott két autós

A felvétel hétfőn este készült a Belvárosban.

Ismét egy olyan videó került fel a Bp-i Autósok közösségének oldalára, amikor két autós a vélt vagy valós sérelmeit azonnal törleszteni akarja a másik felé. A forgalom többi résztvevőjével nem törődve.

A budapesti Rákóczi úton haladt a két autós, amikor egy hirtelen sávváltásból komoly affér lett. A Nissan és a BMW vezetője hosszú időn keresztül vágtak be egymás elé, cikázva a sávok között – a szembe sávba is áttérve – majd az út közepén megállították a forgalmat is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. május. 13. 20:00

Ki osont be titokban és miért a magyar sportlövő szállodai szobájába?

Példátlan események követik egymást a hazai sportlövészeknél. Előbb a márciusi sportlövő-világkupán Újdelhiben a magyar férfi válogatott két tagja nem állt ki az egyik versenyszám döntőjére, mert harmadik társuk fegyvere szerintük szabálytalan volt. Az elmúlt napok pedig olyan, újabb fordulatot hoztak, amely miatt a magyar sportélet egyik legnagyobb botrányává fajulhat.