A kisebb telefonokra vágyóknak kedvezhet az iPhone 12-vel az Apple
Tech hvg.hu 2020. június. 22. 00:03

A kisebb telefonokra vágyóknak kedvezhet az iPhone 12-vel az Apple

Meglepetést hozhat az egyik idei iPhone, mármint ami a méretét illeti, még kisebb is lehet, mint sokak által éppen kompaktsága miatt kedvelt iPhone SE.

Az idei iPhone SE viszonylag elérhető ára, no meg az iPhone 8-as alapjai miatt nagyon népszerű lehet, sőt azok is kedvelhetik, akik szeretik a kisebb telefonokat, ennek a készüléknek ugyanis 4,7”-es a kijelzője. Azonban lesz még egy másik, „zsebre vágható” iPhone is az idén, persze ez egy kicsit drágább lesz az új iPhone SE-nél.

Az ősszel debütáló iPhone 12 sorozatba bekerül egy olyan modell is, ami még az említett iPhone SE-nél is kisebb lehet: az egyik iPhone 12-ről van szó, amelynek a kijelzője 5,4” lehet. No de akkor hogyan lesz kisebb az iPhone SE-nél? Nos, az említett érték a képernyő mérete, és nem a telefontestté, ami azt jelenti, hogy a valóságban ez az iPhone 12 modell kisebb lehet majd, mint az idei iPhone SE, méghozzá a korszerű kialakításnak köszönhetően: kimaradhat például a Home gomb, amivel extra hely nyerhető a kijelző számára.

Az EverythingApplePro közzétett egy videót, amelyben összehasonlítja (a CAD-terv alapján) az 5,4”-es iPhone 12 modell 3D-s nyomtatott verzióját a 2020-as iPhone SE-vel. Ezen az látható, hogy az iPhone 12 valóban egy kicsit kisebb is lehet, annak ellenére, hogy valójában nagyobb a képernyője.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata
Élet+Stílus Czeglédi Fanni 2020. augusztus. 06. 20:00

Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata

Kanye Westnek az elmúlt hetekben felbukkanó furcsa víziói és sértő bejegyzései eleinte egy jól kidolgozott médiakampány elemeinek tűnhettek, de hamar megjelentek azok a rajongók és támogatók, akik arra figyelmeztettek, hogy a rapperen valószínűleg eluralkodott korábban felvállalt bipoláris zavara. Ha ismerjük és értjük a betegség tüneteit, West ámokfutásnak tűnő megnyilvánulásai is egészen más megvilágításba kerülnek. De mit kell tudni és hogyan érdemes beszélni a bipoláris zavarról? Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük.