Plázs travelline.hu 2009. december. 09. 09:46

A Malév üdvözli fedélzetén a WizzAir párizsi utasait

A Malévvel kedvezményes áron utazhatnak Budapest és Párizs között azok a WizzAir-utasok, akik a fapados légitársaság...

A Malévvel kedvezményes áron utazhatnak Budapest és Párizs között azok a WizzAir-utasok, akik a fapados légitársaság járatbezárása miatt kénytelenek újratervezni légiútjukat. A magyar légitársaság mindössze 18.900 forintos áron repíti el a francia fővárosba (vagy onnan Budapestre) azokat az utasokat, akik a fapados fuvarozóra érvényes párizsi repülőjeggyel rendelkeznek. A WizzAir a múlt héten jelentette be, hogy 2010. január 11-től bezárja Budapest-Párizs járatát.

A Malév naponta kettő saját, partner légitársaságával közösen pedig négy járatot biztosít Párizs központi repülőterére, a Charles de Gaulle-ra. A járatokat idén már 130 ezren vették igénybe, novemberben 6%-kal többen, mint tavaly. A Malév bízik abban, hogy a fapados cégtől átcsábított utasok, tapasztalva a légitársaság olyan minőségi és utas-barát szolgáltatásait, mint a 23 kg-os súlylimit (turista osztályon), a díjmentes bank- vagy hitelkártya-használat, a központi repülőtérre érkezés, a fedélzeti kiszolgálás és a jól kialakított menetrend, valamint a kedvező árú repülőjegyek, máskor is a magyar nemzeti légitársaságot választják. 

A WizzAir párizsi utasai Budapesten a Malév repülőtéri, illetve a Malév Air Tours Váci úti irodájában, Párizsban pedig a légitársaság helyi irodájában vagy a Call Centeren keresztül foglalhatják le az egy irányra szóló kedvezményes repülőjegyeket, melyek megvásárlásának feltétele a foglaláskor érvényes, 2010. január 11-ét követő Budapest és Párizs közötti utazásra szóló WizzAir-repülőjegy, valamint annak bemutatása (illetve faxon vagy e-mailen történő elküldése). A lehetőséggel 2010. január 15-ig tudnak élni az érintett utasok a szabad kapacitás függvényében.

Malév Service Center (Mo-ról): 06-40-21-21-21, 06-1-235-3888
Külföldről: +36-1-235-3888

Malév

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.