Plázs travelline.hu 2009. április. 06. 15:23

Francia sajtok hódítanak a luxusszállodában

Április 17. és 26.

Április 17. és 26. között minden délben és este sajt büfé várja a vendégeket, akiket Poulard úr a maga barátságos , közvetlen modorában és szakértelmével segit a válogatásban.

Az akció ideje alatt péntekenként (17-én és 24-én), illetve szombatonként (18-án és 25-én) este a különleges sajtbüfé mellett francia felvágottak és desszertek is választhatók.

A sajt fesztivál ideje alatt még gazdagabb francia bor választék áll a vendégek rendelkezésére.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.