A First Classon utazók kapribogyós-mazsolás szószban, spenóttal és...
A First Classon utazók kapribogyós-mazsolás szószban, spenóttal és kuszkusszal tálalt grillezett kagylót, illetve jázminrizzsel és wok-zöldségekkel társított, rukkolával töltött gyöngytyúkmellet is kérhetnek a fedélzeten. A Business Classon helyet foglalók pedig megkóstolhatják a hosszúszemű rizzsel és cukorborsóval tálalt fűszeres pulykamell-csíkokat, illetve a tojásos rizzsel párosított csilis garnélarákot.
Lim a Fülöp-szigeteken született kínai szülőktől. Több mint tíz éve ő a pekingi gourmet-szentély, a „CourtYard“ főszakácsa, ahol a vendégek minden este fantáziadús konyhájá-nak ízeit élvezhetik. A séf meglepő módon nem szakácsnak készült: öt évig tanult a mani-lai egyetem orvosi karán, ahol is fogorvosi kurzusokat hallgatott, mielőtt a fogászati fúró-kat a szögre akasztotta, s a szakácstudományban merült el. A konyhaművészetet önerő-ből kezdte el felfedezni, tanulóéveit pedig a híres New York-i Amerikai Szakácsképző In-tézetben töltötte. Később a szintén New York-i „Bouley“-ban, a város egyik legnevesebb éttermében dolgozott, mielőtt a pekingi Peninsula Hotel szakácsa lett.