Gazdaság hvg.hu 2019. április. 28. 10:09

Gémesi feladja a kukacsatát Gödöllőn?

Továbbra is a Katasztrófavédelem viszi el a szemetet a környéken.

Négy és fél hónap után a hulladékgazdákodási önkormányzati társulás első közgyűlése Vácon megtartásra került - írja Facebook posztjában Gémesi György. Továbbra is a Katasztrófavédelem szolgáltat a Zöld Hìd eszközeivel és munkatársaival.

Mint írta feladja mert „nem látom értelmét, működik a ,"gépezet" , csinálják. "Természetesen, ha Gödöllő és a gödöllőiek érdekei sérülnek, a tőlem megszokott formában fogok mindent megtenni, hogy megvédjem az érdekeinket."

Végül egy polgármester kollégája mondatát is idézi, amit a közgyűlés után mondott. "A feleségem úgy engedett el otthonról, hogy nehogy fel merjek szólalni akármi hangzik el."

Ahogy beszámoltunk róla, a Zöld Híd október 25-én jelentette be, hogy leállítja az ellátási körzetéhez tartozó 116 településen a szemétszállítást, mert nem kapta meg a neki járó pénzt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-től (NHKV). A katasztrófavédelem október 31-én vette át a területen a szemétszállítás irányítását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
BANK360 SZEMÉLYI KÖLCSÖN AJÁNLATOK
Személyi kölcsön kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 HVG360 2021. április. 16. 13:00

Élesben Velkey Györggyel: Leginkább túlsúlyos kamaszok kerülnek a gyermekintenzívre

Nincs olyan őrületes terhelés gyerekosztályokon, mint a felnőttekén – mondta a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hvg360-nak. Velkey György arról beszélt, igaz vannak súlyosabb koronavírusos betegeik, közülük csak keveseket kell lélegeztetni. A Kórházszövetség elnökhelyettese úgy látja, bár a találkozásoknak van kockázata, a gyerekek szocializációja miatt is fontos, hogy mihamarabb visszatérjenek az iskolákba.