Kötényhúzás, tésztagyúrás, töltés, pörgetés, kóstolás és sütés – alkalmi szakácsként mutatkozott be Benedek Tibor és Epres Panni. A házaspár egy originális olasz fogást készített.
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás és modell felesége új szerepben, a hagyományos olasz specialitásokra szakosodott budapesti Trattoria Gusto társtulajdonosaiként a minapi sajtóbemutatón kötényt kötöttek, és megmutatták, hogyan készül egyik kedvencük, a Focaccia di Recco.
„13 évig éltem az olaszországi Reccoban, ebből Panni hét évig volt kint velem, számtalan emlék, élmény köt minket oda. Sokszor nosztalgiázunk azokról az évekről, és a legjobban az ottani ízvilág, az olasz ételek hiányoznak nekünk. Amilyen például a focaccia is – ez egy speciális vékony tészta sajttal töltve, forró kemencében pár perc alatt kész, egyszerű, mégis finom, laktató étel. Mi is beálltunk Pannival a látványkonyhába, megküzdöttem a tésztapörgetéssel, és bár nagyon finom lett a végeredmény, be kell látnom, az étterem olasz séfje, Simone sokkal ügyesebb nálam” – mondta nevetve Benedek Tibor.
Felesége ezúttal a kemence mellől adta a tanácsokat, és besegített a sütésbe. A gyönyörű modell még emlékszik arra, milyen volt, amikor Tibor sokkal többet tüsténkedett a konyhában. „Kapcsolatunk elején gyakran lepett meg olaszos ételekkel, például kagylós tésztával, amit imádok. Nagyon jól főz, de ő az a fajta férfi, aki a vacsorát kisujjból megoldja, a romokat viszont maga mögött hagyja, így a mosogatás még ezeknél a meglepetés vacsoráknál is rendszerint rám maradt” – árulta el mosolyogva Panni.
Természetesen a házaspár kedvencei fellelhetők az étlapon, mint ahogy az étterem Hírességek falára is elsőként az ő képük került ki. Van egy olyan érzésünk, hogy a népszerű páros sok celebritást fog még oda vonzani, és hamarosan számos fotó díszlik majd a falon.