Paprikás csirke az Északi-fokon
A paprikás csirke nemzetközi karrierje folytatódik. Turóczi Gábor, az extrém szakács Európa csúcsán, a norvégiai Északi-fokon főz legközelebb.
Bamako, a Góbi-sivatag, az Északi-sark, Csernobil, Trinidad és Tobago után – nem szólva a különleges hazai helyszínekről –Turóczi Gábor, a Lucullus Baráti Társaság extrém szakácsa ismét útra kelt. Ezúttal a Budapest-Nordkapp Tájékozódási Rali egyik csapatához csatlakozott. Poggyászában szokás szerint egy kis Primus főzővel, nomen est omen, a Lucullus fűszerekkel és más magyar alapanyagokkal.
Már csak egy csöpp szív és lélek, mint „ízfokozó” és július 11-én Európa csúcsán, a norvégiai Mageroya szigetén levő Északi-fokon rotyog a paprikás csirke. Az emésztés végett, természetesen magyar pálinka is jár hozzá.