Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#spanyol_konyha

Gasztro -t-

Dobozolt nemzeti jelkép

Valencia első számú kulináris nevezetessége, a paella egyúttal a spanyol konyha emblematikus fogása. Az iberico sonka mellett valóságos össznemzeti jelkép. Egy új eljárásnak köszönhetően a jövőben a spanyol félkész export termékek körét bővíti.

Gasztro Tóth Sándor

Viva Paella! – a japánok is zabálják

Egy vidám reklámfilmmel népszerűsítik a tipikus spanyol ételt Japánban. Bár az ibériaiak véleménye szerint a japánok kreációjának nem sok köze van az eredetihez, azért büszkék rá, hogy a Felkelő Nap országában ily módon is növelik az érdeklődést Spanyolország iránt.

Gasztro Tóth Sándor

A legjobb karácsonyi előételek – recept

Felettébb mutatós és könnyed, mediterrán ízeket varázsol az ünnepi asztalra az átlátszó üvegkelyhekben szervírozott előétel. A kreativitásukról híres ibériai konyhaművészek receptjeiből ajánlunk néhányat a karácsonykor is különleges kulináris meglepetésekre készülőknek.

Napi merítés hvg.hu

Készítsen avokádós pirítóst!

A Fűszerház blog szerkesztője egy szerú,ám nagyszerű spanyol étel receptjét mutatja be a legfrissebb bejegyzésében. Mégpedig azt, hogyan készítsünk avokádós pirítóst.

Gasztro Tóth Sándor

Hol ebédel a spanyol király?

Tavaly több mint 5,5 millió külföldi turista kerekedett fel Hispániába, hogy kipróbálja a spanyol konyha ételeit, ízeit, s bejárja a legnevesebb 17 borutat.