Több mint 2000 lóerő forgatja ennek a Toyota Suprának a kerekeit
Autó hvg.hu 2020. április. 16. 10:24

Több mint 2000 lóerő forgatja ennek a Toyota Suprának a kerekeit

Természetesen egy utcán is bátran használható, rendszámos kocsiról van szó.

Amióta megjelent az új Toyota Supra, megint sokkal jobban szem előtt van a japánok sportmodellje, aminek korábbi generációja régen kiérdemelte a maga helyét a legendásnak számító sportkocsik között. És nemcsak a Halálos iramban-filmek miatt, hanem, mert a benne lévő háromliteres, hathengeres motor nagyon jó tuningalap mindenféle extrém turbósításhoz.

Ilyen őrült teljesítményű darabokat csinál régóta a Bahreinben működő E.Kanoo műhely is. A tuningcég tulajdonosa akkor szeretett bele a modellbe, amikor a texasi Austinban járt iskolába, majd autóépítésbe kezdett, és mint látható, mostanra olyan járművek jönnek ki a kezei közül, mint ez a videón látható példány is, ami a mérés szerint nem kevesebb, mint 2033 lóerős, és 1766 Nm-es nyomatékkal rendelkezik.

Egy ilyen átalakítás összegét felbecsülni lehetetlen, de a leírás szerint Precision Turbo, Motec M150 vezérlés és egy különleges váltó is került bele.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata
Élet+Stílus Czeglédi Fanni 2020. augusztus. 06. 20:00

Ne az legyen a reakció, hogy ez egy félőrült pszichopata

Kanye Westnek az elmúlt hetekben felbukkanó furcsa víziói és sértő bejegyzései eleinte egy jól kidolgozott médiakampány elemeinek tűnhettek, de hamar megjelentek azok a rajongók és támogatók, akik arra figyelmeztettek, hogy a rapperen valószínűleg eluralkodott korábban felvállalt bipoláris zavara. Ha ismerjük és értjük a betegség tüneteit, West ámokfutásnak tűnő megnyilvánulásai is egészen más megvilágításba kerülnek. De mit kell tudni és hogyan érdemes beszélni a bipoláris zavarról? Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük.