Napi merítés hvg.hu 2010. június. 11. 19:07

Könnyed nyári étel: brokkolifőzelék csirkenyársakkal

A nyár megérkeztével sokak étkezési szokásai megváltoznak: a húst kevesen kívánják ilyen melegben, annál inkább fogyasztják sokan sokkal szívesebben a főzeléket. Az Étel, ital, kicsi vú blog írója egy könnyed nyári ételt ajánl az olvasóinak.

Ön is szeretne főzni egy könnyed nyári ebédet, ami gyorsan elkészül, és nem terheli meg a gyomrot? Az Étel, ital, kicsi vú blogon elolvashatja, hogy hogyan kell elkészíteni a brokkolifőzeléket csirkenyársakkal. A receptet a blogon megtalálja, kattintson.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.