A Kicsivu gasztroblog legfrissebb bejegyzésében egy könnyed leves receptét írja le.
Már önmagában nagyszerű étel a karfiol és a kókusztej, nemhogy összevegyítve. A Kicsivu blog szerzője vette a bátorságot és ezen két fő összetevőből egy könnyed levest készített. Bár a szerző egy kicsit egyszerűsített az eredeti recepten, a végeredmény így is jó lett, a részletekért látogasson el a Kicsivu blogra.
Gasztro
2010. február. 18. 20:43
Rozé kacsamell háromszor - különleges receptek
Gasztro
Kovács Gábor
2010. február. 17. 12:06
Olcsó és bombasztikus vitaminforrás – receptek
Gasztro
Haulitus Anikó
2010. február. 22. 21:10
Tökéletes nudli és barátfüle - recept
Élet+Stílus
Krisztina O'Brien
2010. február. 25. 05:50