Kult hvg.hu 2018. október. 12. 18:31

Hosszú Facebook-posztban ment neki az MLSZ sajtósának a Sport Plusz szerkesztősége

Szabó Gergő nem teszi zsebre, amit kapott.

Hónapok óta feszült volt a viszony a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtósa és a Sport Plusz szerkesztősége között, most azonban minden sérelem felszínre tört a portál közösségi oldalán: a Sport Plusz hosszú, részletekbe menő posztban osztotta ki Szabó Gergőt, aki állítólag azóta igyekszik megnehezíteni a szerkesztőség munkáját, hogy George Leekens lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A Sport Plusz szerint minden akkor kezdődött, amikor először tiltakoztak Leekens kinevezése ellen, és megírták, hogy szerintük inkább Marco Rossi lenne az igazi: az MLSZ sajtósa ugyanis erre válaszul kitiltotta a portál szerkesztőségi vezetőjét, Vámos Tamást a sajtótájékoztatóikról. A Sport Plusz szerint az eljárás jogszerűtlen volt, de perre menni nem akartak, ezért inkább közölték, hogy nem is kívánnak részt venni a szövetség sajtótájékoztatóin.

A szerkesztőségnek azonban az fáj a legjobban, hogy az MLSZ akkor sem kért bocsánatot, amikor Leekenst kirúgták, és a helyére Rossi került. Szerintük a sajtós, Szabó Gergő továbbra sem engedte, hogy részt vegyenek a sajtótájékoztatókon.

Nem a megoldást kereste, nem úgy járt el, ahogyan a sajtót kiszolgáló – és nem uraló! – embereknek el kell járniuk. Sőt. A „ki ha én nem” szellemében harcolt tovább. Nagyobb királynak képzelve magát Csányinál, mindenkinél. Ő most megmutatja, mekkora fiú! A Sport plusz maga határolódott el a sajtótájékoztatóktól, hát most nézze meg magát!

- írják. Hozzáteszik, hogy a részvétel nekik csak azért lett volna fontos, hogy tisztelegjenek Rossi előtt, de közben azért sikerült más megoldást találniuk: e-mailben gratuláltak az új szövetségi kapitánynak.

Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.