Megköszönte a szombathelyi fideszes, hogy ismeretlenek elbontották a Kutyapárt buszmegállóját
Itthon hvg.hu 2019. június. 25. 16:18

Megköszönte a szombathelyi fideszes, hogy ismeretlenek elbontották a Kutyapárt buszmegállóját

Sátory Károly külön Facebook-bejegyzést írt, amiben meghálálta a munkát.

Korábban beszámoltunk róla, hogy keddre virradóra ismeretlenek lebontották azt a buszmegállót, amelyet a Kétfarkú Kutya Párt épített közadakozásból.

A helyi fideszes képviselő, Sátory Károly már korábban kikelt az építmény ellen, az Ugytudjuk.hu cikke szerint az április 30-i közgyűlésen azt követelte, hogy aki felépítette, az vigye onnan el. 

A történet most új epizóddal bővült. Szintén a lap vette észre, hogy Sátory a Facebook-oldalán írt bejegyzésben hálálta meg, hogy valakik lebontották az éjjel az építményt.

Sátory azt írta,

Vélhetően lelkes civilek szüntették meg a törvénytelenséget.

A képviselő bejegyzése saját honlapjának elérhetőségével zárul, illetve azzal, hogy "bárki tette, köszönjük!"

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Már Magyarországon is vannak eredmények a koronavírus maradandó hatásairól
Itthon Serdült Viktória 2020. augusztus. 07. 06:30

Már Magyarországon is vannak eredmények a koronavírus maradandó hatásairól

Az intenzív ápolásra szorult betegek utánkövetésére és rehabilitációjára márciusban kezdtek el protokollt kidolgozni az ország legnevesebb szakemberei. Egy-egy sokáig lélegeztetett beteget kivéve egyelőre nem tapasztaltak hosszabb távú, súlyosabb következményeket a koronavírusból gyógyultak egészségügyi állapotában.