Gazdaság hvg.hu 2021. január. 12. 20:40

Mészárosék családi cége tervezheti a Nemzeti Orvosi Innovációs Központot

A cégek már alá is írták az 548,1 millió+áfás ellenértékről szóló szerződést.

2020 ovemberében indítottak közbeszerzési eljárást a Semmelweis Egyetem II. Sz. Patológiai Intézet Nemzeti Orvosi Innovációs Képző Központ megvalósíthatósági tanulmányának, és az engedélyezési és kivitelezési tervdokumentációjának elkészítésére.

A 24.hu szerint a nyertes a Fejér B.Á.L. Zrt.-n keresztül Mészáros Lőrinc és gyerekeinek érdekeltségében lévő Fejér Tervező és Mérnökiroda Kft., illetve a budapesti, Optimum Term Kft. lettek.

Az újság szerint a cégek már alá is írták az 548,1 millió+áfás ellenértékről szóló szerződést a beruházást lebonyolító BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.-vel.

A II. Sz. Patológiai Intézet épülete az Üllői úton található, az egyik feladat ennek az épületnek a bővítése és nagyságrendileg egy bruttó 8000 négyzetméteres, hatszintes új épület tervezése, illetve engedélyezési dokumentációjának összeállítása.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
BANK360 SZEMÉLYI KÖLCSÖN AJÁNLATOK
Személyi kölcsön kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról