Megváltoztatja a cigánymártás nevű szósz nevét a Knorr
A Zigeunersauce megy, magyar paprikás szósz lesz helyette.
A Zigeunersauce megy, magyar paprikás szósz lesz helyette.
Teljesen növényi alapú mártások, szószok forgalmazásába kezd a Tesco brit változata.
Egy jobbikos képviselő javaslatát fogadta el erről a Fővárosi Közgyűlés.
Menyecske, kis hercegnő, papfojtó, angyalhaj. Akár egy mese szereplői is lehetnének. Leginkább egy konyhameséé, hiszen mindegyik tészta. Olaszhonban meg is van a történetük.
Közép-európai körútja során a napokban Budapesten járt Jack Daniel ükunokahúga, Lynne Tolley. Amellett, hogy a márka utazó nagykövete és whiskey mesterkóstoló, még séf, szakácskönyv író is. Ezúttal nemcsak kóstolt, de főzött is egy belvárosi étteremben. Naná, hogy whiskey-vel. Hamisítatlan amerikai fogásokat.
David Tran az egyik legfurcsább megtestesítője az amerikai álomnak. Az egy dolog, hogy ő vietnami származású, de cége spontán módon úgy lett nagyágyú, hogy ő soha nem akarta. Ma is csak gyártja a szószt, amiért sorban állnak az éttermek, és dől hozzá a pénz, pedig húsz éve nem emelt árat.
Az ipari módon előállított termék nem kézműves.
Lokodi Ákos induló vállalkozása kézműves szószokat, mártásokat, lekvárokat gyárt Pécsett. Termékei ízletesek és versenyképesek, ám nem szeretne piacozni és webshopon értékesíteni. Milyen lehetőségei maradnak az értékesítésre? Hogy látják a kézműves szószok piacát a meghatározó szereplők? A fő motívum: újat kell mutatni, és több lábon kell állni.
Az avokádó csak pár éve került be a magyar piacok, boltok kínálatába. S a megjelenése óta állandó vita tárgyát képezi. Gyümölcs-e vagy inkább zöldség? Hizlal-e vagy fogyaszt? Egészséges-e vagy egyenesen mérgező?