A Youtubon közvetítette, ahogy felnevelte a kismalacát, majd megette
Végül kiderült, hogy egy másik malacból lett vacsora.
Végül kiderült, hogy egy másik malacból lett vacsora.
Ezzel a négykerék-hajtású pickuppal lényegében bárhol és bármikor össze lehet hozni egy grillpartit.
Nem tud kimenni a kertbe a vegán nő a szagok miatt, most cseles bosszút forral a szomszédság.
Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen megfontolások vezérlik a nagyérdeműt a Sziget Fesztiválon, amikor a helyszínen ételre vadászik. Döntő szempont-e a frissesség, magasról tesznek-e az egészséges táplálkozásra, illetve fontos-e nekik, hogy a nap végén ne csak energiájuk, de pénzük is maradjon a kiadós szórakozásra? Videónkból kiderül, hogy van-e lehetőség jól, bőségesen és olcsón enni a nyári fesztiválszezon csúcseseményén.
Adorjányi Máriusz közgazdászból lett barbecue-guru és szmókerkészítő. Nemcsak megél abból, hogy az evés, étkeztetés határterületein dolgozik, hanem kifejezetten boldog is vele.
Országos csúcs született a minap Keszthelyen. Balaton ide vagy oda, víz nem kellett hozzá, inkább tűz, leginkább parázs.
A BME-n van egy kurzus, amelynek hallgatói dizájnos gerillagrillezőt és pihenőt csináltak betonból a Duna-parti csináldmagad-jakuzzi mellé.
Német fejlesztők megoldották a grillezés utáni piszkos tányérok problémáját: 28 nap alatt lebomló, levélből készült tányérokat készítettek.
Az idei Magyar Formatervezési Díj-kiosztóra nagyszabású gála keretében került sor szeptember 24-én az az Iparművészeti Múzeumban. Vizuális kommunikáció kategóriában A grill művészete című szakácskönyv, és Baráth Dávid grafikus, a kötet tervezője, a kiadás művészeti vezetője nyerte el a díjat.
Ma aztán tényleg jó okunk van rá, hogy koccintsunk egy-egy korsó hideg sörrel. Nem mintha ehhez a kánikulában különösebb indok kellene, de ünnep van: 2007-óta minden év augusztusának első péntekje a sör világnapja.
Dübörög a grillszezon. Most aztán igazán mindent, amit csak lehet, a rácsra teszünk. A konyha kiköltözik a kertbe, teraszra.
"...úgy nyeled a barbecue szószt, mint más a vízet, és még a levest is faszénen főződ?" Akkor esélyeid vannak Magyarország legújabb álommelójára, egy profi grillketyerére, s talán egy kis celebesedésre. Persze ahhoz, hogy esélyes legyen valaki, elég sok jó barát kell, aki bőszen kattintgat és pontoz az éppen most folyó online grillrecept versenyen.