Nyolc év után visszatér Magyarországra a világhírű francia étteremkalauz
Újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau.
Újra Magyarországon teszteli az éttermeket a Gault&Millau.
Úgy tűnik, még akkor sem vonzó kisebb ingatlanok áráért középszerű húsokat enni, ha egy internetes celeb szolgálja fel azokat.
Magyarországon is egyre népszerűbbek a Balkán ételei, amelyek közül sok török közvetítéssel került be az étrendbe. Bár a salátákat, húsokat és sajtokat a helyszínen a legjobb megkóstolni, itthon is egyre könnyebben elérhetők a szomszédos országok finomságai. Nehéz rendet tenni a balkáni ételek között, de nem lehetetlen, csak arra vigyázzunk, hogy hol, milyen néven kérjük.
A Belli di Mamma már ötödik éve kerül fel a legjobb európai pizzériák 50-es listájára.
Fűszerek is kerültek a csepeli Paul Bocuse abaléjébe a hús mellé.
Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a Keleti pályaudvar környékén, a Mosonyi utcában jártunk.
Húsz éve működik, tulajdonosa és megálmodója szerint viszont a fine dining elérte a csúcsát.
Ötvenezer angol fontot, vagyis húsz millió forintot fizet a húsról és egyéb állati eredetű ételekről való lemondásért egy angol cég.
A koronavírus-járvány és a fokozott biztonsági intézkedések miatt ezúttal elmarad az Egyesült Államok 46. elnökének, Joe Bidennek a hivatalba lépését követően a hagyományos elnöki és alelnöki ebéd a Capitoliumban, és az esti beiktatási bál is, helyette másfél órás televíziós műsor lesz Amerika ünnepe címmel a kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas színész, Tom Hanks vezetésével. A képernyő előtt meg ugyebár enni-inni kell.
Használjuk ki a téli szezon zöldségeit, és készítsünk egyszerű, finom, akár vendégváró zöldségkrémeket! Vida Kata Idei, hazai, zöld című könyvében 48 szezonális zöldségkrém és snack receptjét találjuk meg, többek között ezt is.
SVÉT 11.0 – azaz 1 hangulatos nemesi kúria, 17 tagétterem, 2 vendégétterem, ízes újdonságok szeptember 7-én Rácalmáson.
A 27 éves marbellai fiatalember az ügyvédi talárt cserélte fel a szakácsköténnyel, nagyon úgy tűnik, hogy jól döntött.