Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#cukrász

hvg360 Csatári Flóra Dóra

Szűcs Árpád világhírű magyar cukrász: A nagybetűs vendégélménynek három összetevője van

Húsz éve a Magyar Hírlap kiadványában Magyarország 26. legsikeresebb fiataljának választották Szűcs Árpádot, aki akkoriban a Gambrinus étteremben és Zsolnay kávéházban volt olimpiai érmes főcukrász. A pályája az elmúlt húsz évben is sikeresen ívelt felfelé, de a legtöbben mégis onnan ismerhetik, hogy 2018-ban keményen bírálta a szakma hazai képviselőit és az aktuális ország tortáját. A budapesti Four Seasons cukrászséfjétől megkérdeztük, hogy mi változott azóta a hazai cukrászvilágban, de arról is mesélt nekünk, hogy miért tartanánk ma ehetetlennek az eredeti recept alapján elkészített dobos tortát, és miért nem csak pénz kérdése, hogy igényes fagylaltot kap-e valahol a vendég. Interjú.