Autó hvg.hu 2021. február. 27. 09:05

Covid-oltásra sietett 200 km/h-val egy 88 éves nyugdíjas

Pár hónapja még elképzelhetetlen indokkal magyarázkodott a sofőr.

Csütörtökön mértek be Dél-Franciaországban 191 km/h-s tempóval egy autóst, akit miután megállítottak kijelentette, hogy ha nem megy ilyen gyorsan, elkésik a Covid-19 elleni vakcina beadásáról.  

A 88 éves sofőrt Molsheim közelében kapák el – ahol nem mellesleg a Bugatti gyára is van – majd a csendőrség kiposztolta a vélhetően eddig nem ismert kifogást a Facebookra.

A férfi hiába is mondta be az erősnek tűnő indokot a hatóság a helyszínen bevonta a forgalmi engedélyét, hiába is volt 60 éve jogosítványa az autósnak. A szakaszon egyébként 110 km/h-ra lett volna a legmagasabb megengedett tempó.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
Vállalkozás Sztojcsev Iván 2021. április. 12. 14:30

Európa egyik legnagyobb családi üzlete: a brit monarchia

Nem mindennapi üzletet hozott össze a brit uralkodócsalád: kilenc generáció óta örökítik tovább a jelenleg közel 30 ezer milliárd forintosra becsült üzleti értéküket, az ingatlan- és földvagyonuk pedig évente több tízmillió font nyereséget hoz számukra az állami támogatáson felül. De miből élnek meg ők pontosan, és mit tesznek, hogy évről évre érkezzen hozzájuk a bevétel?