Zhvg hvg.hu 2020. október. 16. 14:20

Fotómodellnek állt az árva orosz medve – képek

Van mentsége: éhes volt, és kellett a pénz.

A kortárs orosz giccs legmélyebb bugyraiba ereszkedett Mila Zsdanova fotográfus, aki új sorozatát Sztyepannal, a fotómodell medvével készítette el, népviselettel súlyosbítva.

A munka jóhiszemű résztvevője Sztyepan, egy 28 éves barnamedve, akit három hónapos, elárvult bocsként fogadott örökbe egy fiatal pár. Sztyepan ennek köszönhetően teljesen háziállattá vált, soha semmilyen agressziót nem mutatott az emberek felé, és gyakran szerepel reklámfilmekben, fotókon.

Zsdanova, akinek fotósorozatát a Bored Panda kapta fel, bevallottan mesebeli hangulatot próbált elérni a képeivel, amelyeken megjelenik az orosz szépségideál, kisleány, száncsengő és zúzmara.

Sztyepan naponta huszonöt kiló halat, zöldséget és tojást fogyaszt el, így mentségére szól, hogy szüksége van a bevételre. Kedvenc időtöltése egyébként nem ez a bohóckodás, hanem a tévénézés a családjával.

Hirdetés
Élet+Stílus Vándor Éva 2020. október. 19. 20:00

Vajon „Isten keze” elér-e a Legfelsőbb Bíróságig?

Amy Coney Barrett főbírói jelölésével reflektorfénybe került egy egészen mostanáig kevéssé ismert, titokzatos vallási közösség, ezzel együtt pedig a kérdés, hogy a hit pontosan milyen mozgatórugóként működhet egy ember szakmai döntéseiben. Különösen, ha az a szakma alkotmánybírósági kérdésekre keresi a választ.