Tech hvg.hu 2021. április. 12. 10:53

Valami gond van a Vodafone-nál, sokan nem tudnak telefonálni [frissítve]

Felhasználói jelzések alapján az ország több részén akadozik a Vodafone mobilhálózata.

Szerkesztőségünkbe olvasói jelzések érkeztek, a Vodafone Facebook-oldalán pedig a hozzászólások szaporodnak az ügyben: országszerte több településen sem elérhető a Vodafone mobilhálózata. Ezért aztán nem lehet telefonálni. Úgy tűnik, a probléma az ország nagy részére kiterjed.

Frissítés #1: Információink szerint a hálózatkiesés Dél-Kelet-Magyarországot érintette. A szolgáltatás már helyreállni látszik. Aki még mindig nem tud telefonálni, annak érdemes újraindítania a készülékét.

Frissítés #2: A Vodafone Sajtóosztályán elmondták, hogy hétfőn délelőtt az ország keleti és déli részén az ügyfelek egy része technikai probléma miatt fennakadásokat tapasztalhatott a 2G és 3G szolgálatások működésében. A szolgáltató szakemberei 1 óra 15 perc alatt elhárították a problémát, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

Néhány ügyfél továbbra is tapasztalhat 3G mobilinternet kapcsán fennakadásokat, nekik a szolgáltató azt javasolja, hogy

a készülék repülőgép üzemmódjának be-kikapcsolásával, vagy a készülék újraindításával csatlakozzanak újra a hálózatra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden hír a koronavírus-járványról
Sport Horn Andrea 2021. május. 13. 20:00

Ki osont be titokban és miért a magyar sportlövő szállodai szobájába?

Példátlan események követik egymást a hazai sportlövészeknél. Előbb a márciusi sportlövő-világkupán Újdelhiben a magyar férfi válogatott két tagja nem állt ki az egyik versenyszám döntőjére, mert harmadik társuk fegyvere szerintük szabálytalan volt. Az elmúlt napok pedig olyan, újabb fordulatot hoztak, amely miatt a magyar sportélet egyik legnagyobb botrányává fajulhat.