Tech Balogh Csaba 2017. május. 09. 13:01

Nagy dobásra készül a Telenor jövő hétfőn

Balogh Csaba
Szerzőnk Balogh Csaba

Jövő héten megújítja tarifacsomag-kínálatát a Telenor. A szolgáltató által kiküldött meghívó sokat sejtet az irányról.

A korlátlanságot állítja fókuszba a Telenor abban a sajtómeghívóban, amit kedden délben küldött ki az újságíróknak. A szolgáltató meghívójának szövege szerint a tavaly nyári vezérigazgató-váltást követően fél éven át dolgoztak az új tarifaportfólión, ezt mutatják majd be jövő hétfőn.

A telekommunikációs társaságok ugyan gyakran, túl gyakran írják bele közléseikbe az “innovatív” kifejezést, és a Telenor ezúttal is megtette, de most valamiért hajlamosak vagyunk elhinni, hogy tényleg érdekes dolog készül. Már csak azért is, mert az első Telekom helyett lassan inkább a harmadik Vodafone-nal versenyben lévő Telenornak a tavaly visszavont nagy tarifareform után muszáj valamit lépnie, ha tömegével szeretne elcsábítani ügyfeleket.

Ennek egyik módja lehet az a korlátlanság, amit a meghívóban ígérnek. Ugyan ez részünkről csak spekuláció, de esély van rá, hogy a virtuális mobilszolgáltatóként működő UPC Mobil után, a nagy szolgáltatók közül elsőként a Telenor vezet be olyan díjcsomago(ka)t, melyben nem csak a hanghívás és az üzenetküldés lesz fix díjért korlátlan, hanem a mobilinternetezés is. Ha ezt jó áron tudja adni a cég, akkor szinte biztos, hogy szabad szemmel is látható ügyfélmennyiséget tud magához vonzani, viszonylag rövid idő alatt.

A Telekom másfél hónapja alkította át teljes tarifarendszerét, annak fényében is érdekes lesz látni, hogy a Telenornál mire jutottak. Ha értesülni szeretne a szolgáltató nagy újításáról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hírek a koronavírus-járvány második hullámáról