Shake life-style.hu 2011. november. 25. 09:32

Ilyen lenne a Facebook-oldalad, ha magazin volna

Első látásra talán viccesnek tűnik, és nagyot nevetünk rakta, második nekifutásra azonban van benne valami szarkazmus...

Első látásra talán viccesnek tűnik, és nagyot nevetünk rakta, második nekifutásra azonban van benne valami szarkazmus is: komolyan ezzel vagy elfoglalva minden egyes nap? Ezeket a „híreket” tartod fontosnak néhány igazán lényeges információ (és cselekedet) helyett? A mulatságos megvalósítás ugyan azt is megmutatja, semmivel se vagyunk különben a sztároknál, akiknek hasonlóan semmitmondó, gyakran kamu dolgai ugyanígy a lapok címlapjain landolnak – a végkövetkeztetés azonban mégis csak az, hogy ideje visszalépni a valóságba.
Vállalkozás Gyükeri Mercédesz, Rácz Gergő 2024. december. 29. 17:30

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Lehet variálni egy felső polcos étteremlánc menüsorában, vagy az főben járó vétek? Honnét tudja egy ázsiai kulináriát szolgáló étterem beszerezni az alapanyagait Budapesten, és hogy lesz a megoldás végül Spanyolország? Ezekről és sok másról faggattuk a Nobu Budapest séfjét, Schreiner Gábort, közben azt is megkérdeztük, hogy a halak filézése közben milyen gyakran vágja meg a kezét.