A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai...
A Lucullus Baráti Társaság szervezésében tartott főzőkurzusról már nem először esik szó, korábban Wang mester kínai ételeket bemutató tanfolyamán is örömmel vettünk részt, és izgalmas élményekkel (és persze hasznos tudással) lettünk gazdagabbak. Nem csoda, hogy a francia konyha ínyenc desszertjeivel való ismerkedésre is hasonló izgalmakkal készültünk, amelyet Király Anita, a Lucullus saját állandó cukrászmestere biztosított számunkra, aki mintegy 13 éves tapasztalattal remek útmutatást adott mindenkinek. A pisztáciás csokitrüffel fűszerlikőrrel, a gyömbérrel elkészített brownie, illetve a lyoni csokoládé mousse illatos olajokkal persze elsőre ijesztőnek tűnt, de a következő képeken jól látható, hogyan is birkóztunk meg a feladattal.
Folynak az előkészületek:
Kóstolás nélkül persze nincs fejlődés:
Kemény munka nagy reményekkel:
A végeredmény magáért beszél:
A végére persze nem maradt sok emlék: