Az év utolsó Borszerdájára - és a hozzá tartozó menüversenyre - minden eddiginél több vendéglátóhely jelentkezett -...
Az év utolsó Borszerdájára - és a hozzá tartozó menüversenyre - minden eddiginél több vendéglátóhely jelentkezett - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.
A www.borszerda.hu oldalon már megtalálhatók azok a menük, amelyeket a szakácsok találtak ki, és amelyeket a borszerdán egy-egy bor társaságában kínálnak a vendégeknek a csatlakozó vendéglátóhelyek. A beküldött menük közül egy héttagú szakmai zsűri választja ki a legjobbakat, amelyeket a Borszerda csapata külön is a vendégek figyelmébe ajánl. A verseny szabályzata szerint az ebéd- és vacsoramenüket a Borszerda napján azon az áron kell kínálni, amelyet a pályázó a menü leadásakor megjelölt.
A regisztrált kereskedők - akik ugyancsak megtalálhatók a honlapon - jellemzően 10-20 százalékot engednek áraikból ezen a napon. A Főtaxi kedvezményes tarifával szállítja a vendégeket, a borszerdázás után hazatérőknek a taxi rendelésekor a 267-es számot kell beütni, vagy bemondani a diszpécsernek.
MTI