Plázs travelline.hu 2010. május. 13. 15:59

Disznótor a pálinka hazájában

Perzselés, mosás, bontás.

Perzselés, mosás, bontás. Közben természetesen gyakori forralt borral való öblögetés a nagy hideg miatt és hógolyócsata minden mennyiségben - kezdődik az élménybeszámoló, a világjáró diák blogja pedig segít nekünk átélni egy disznóvágás legszebb és legmocskosabb pillanatait (optimális esetben ez a kettő egyetlen pillanat).

sidibe.freeblog.hu

Ha kíváncsi a falusi élet nagy napjára, a disznóvágás rejtelmeire és persze a nem túl józan pillanatok szépségére, akkor a sidibe blogon mindent megtudhat, kattintson!

hvg360 Pálúr Krisztina 2025. január. 03. 19:45

„Szüleink és nagyszüleink rutinszerűen spóroltak” – de lehet-e egyszerre takarékoskodni és egészségesen étkezni?

Érezhetően tovább drágultak az élelmiszerek, sokaknak kell még szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és ez nem kellemes érzés. Balázs Barbara újságíró és takarékos gasztroblogger könyve útmutató ahhoz, hogyan lehet a házikoszttal takarékoskodni, milyen a mértékletes konyha, és hogyan győzhetjük le a kisebbségi komplexusainkat, ha főzésről van szó. <strong>Mit érdemes megtartani a régi idők szokásaiból</strong>, és hogyan spóroljanak, akik speciális diétára szorulnak?