2009. december. 11. 13:19 hvg.hu Utolsó frissítés: 2009. december. 11. 18:26 Napi merítés

Milyen étellel várjunk 300 embert?

Hogyan főzzünk rengeteg embernek, kevés pénzből? A Malackaraj blog szerzője megoldja a sokak által ismert problémát. Még,ha nem is 300 emberre kell főznünk,mint most neki egy közelgő rendezvényre.

Csak hideg fogás jöhet szóba, de abból is csak olyan, ami egy lábosban fordul meg elkészülése alatt, nem önti el a panelkonyhát, és nem kell napokig mosogatni utána - olvasható a Malackaraj blogon, melynek szerzője szerint a megoldás a rillette. A rillette hús, zsírral, borral, sóval, borssal. Keveset nem érdemes belőle készíteni, mert pont annyi idő alatt fő meg fél, mint tíz kiló, és befőttesüvegben hónapokig eláll. Készülhet bármiből, mi most kacsa és sertésrillettet készítettünk - árulja el e heti zseniális recept hozzávalóit Péter Anna. Ha túl sok embert hívott meg a karácsonyi partira, ez az Ön receptje!