Ingatlan hvg.hu 2021. január. 23. 11:53

A Központ mellett egy másik helyet is bezártak a bulinegyedben

A rendőrség közleménye szerint egy vendéglátóhelyen 20 óra után több tucat ember tartózkodott, ezért bezárták.

Pénteken a rendőrség hatvan napra bezárta a Központ nevű sörözőt a Madách téren, és 500 ezer forintos bírságot is kiszabtak rájuk, arra hivatkozva, hogy megszegték a járványügyi előírásokat, amikor az utcán állókat szeszesitallal szolgálták ki. A hely üzemeltetői arra hivatkoznak, hogy elviteles akciót hirdettek. A rendőrség közleményében azt írja, hogy három bent tartózkodó vendégn ellen szabálysértési feljelentést tettek.

Egy másik, közeli vendéglátóhelyet pedig 30 napra zárták be, mivel 20 óra után több tucat ember tartózkodott odabent, akik nem az üzlet alkalmazottai voltak. Az üzemeltetőt megbírságolták, és szabálysértési feljelentést tettek 33 ember ellen.

A rendőrség egyik esetben sem közölte, mi a hely neve, a Központ esetében az üzemeltetők értesítették a közvéleményt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetés
Minden hír a koronavírus-járványról
hvg360 Nagy Gábor 2021. február. 28. 16:00

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

A nevetségességből hosszú és nehéz út vezetett a Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezetének ahhoz, hogy őket, és az általuk filmes és tévés produkcióknak kiosztott Golden Globe-díjat is komolyan vegyék. Ezért nem hiányzott nekik, hogy a mai online gálára időzítve a pénzügyeiket firtatta egy tényfeltáró riport. Arra is emlékeztettek, hogy még a 87 tag névsora sem ismert, azt viszont tudni, hogy egyedüli magyarként köztük van Návai Anikó.