Gazdaság Z. B. 2018. szeptember. 26. 16:31

Látta már a MÁV-Start felújított Metrovagonmas motorvonatait?

Ezek nem a felújított 3-as metró kistestvérei, még az orosz államadósság terhére vettünk 40 motorvonatot a Metrovagonmastól, ezeket a MÁV-Start most felújítja és átfesti kékre.

Igencsak elöregedett gördülőállományának felújításába kezdett a MÁV-Start az elmúlt években, ennek keretében már több mint 670 régi vasúti kocsit renovált nyárig, de a felújítás ezen üteme mellett is még 2035-ig megmaradnak a sínre ürítős WC-s kocsik.

A vasúttársaság ezen túl megkezdte a mellékvonalakon közlekedő Bzmotok felújítását és klimatizálását is, a több mint 200-ból első körben 30-at.

A MÁV-Start felújítja továbbá 40 Metrovagonmas dízel motorvonatát is, melyek szintén a mellékvonalakon közlekednek. A szakma által Uzsgyinak hívott vasúti járműveket az orosz államadósság terhére vettük a felújított 3-as metrókat is szállító orosz Metrovagonmastól 2002 és 2004 között.

A Hova megy ez a vonat blog Facebook-oldalán közzétett egy fotót az egyik már felújított és átfestett Metrovagonmas-járműről:

Önnek tetszenek a régi-új motorvonatok?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

* * * Személyi hitel, ha rövid időn belül pénzre van szükség

Előfordul, hogy hirtelen nagyobb összegre van szükségünk – pl. lakásfelújítás, autóvásárlás –, ebben a helyzetben a személyi kölcsön lehet az ideális megoldás, ugyanis akár egy héten belül a számlánkon lehet a szükséges összeg. A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorával pár perc alatt kiválasztható a legkedvezőbb hitelajánlat.

zöldhasú
Hirdetés
Élet+Stílus Nemes Nikolett 2024. december. 28. 18:00

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.