Gasztro hvg.hu 2012. november. 30. 12:59

Egyetlen disznó sincs biztonságban

Mától a helyzet fokozódik a disznók rovására - a háttérben előre megfontolt szándékok és gasztronómiai okok állnak.

November 30. Disznóölő Szent András napja: megkezdődnek a téli disznóvágások, és kolbászból kezdik fonni a kerítést.

Stiller Ákos

Hogy a disznóvésznek milyen ízes következményei vannak a kamrában és a konyhában, mi kerülhet kolbászba, hurkába, kocsonyába, pláne mely sertésrész avanzsálhat a sültes tálra, azt megtudhatjuk a Food&Wine szezonnyitó bejegyzéséből: http://www.foodandwine.hu/2012/11/29/a-sertesrol-disznovagastol-disznovagasig/

 


 

Kult HVG 2024. november. 26. 20:00

"Amit mi csinálunk, az hosszútávfutás" – színfalak mögött az Ivan & The Parazollal

Néhány napon belül több helyen és több helyzetben is találkoztunk a jövőre hatodik nagylemezét megjelentető Ivan & The Parazollal, hogy megtudjuk, mitől különleges a zenekar új nagylemeze, hogyan áll most a 14 éves zenekar, mi történt velük az elmúlt években, és miért gondolják azt, hogy eljött az együttes aranykora. A HVG kisfilmje.