Gasztro hvg.hu 2012. március. 02. 10:16

A tökéletes lágy tojás

Hervé This, a molekuláris gasztronómia vegyész tudora oldalakon át fejtegeti a tojás titkát. Heston Blumenthal, az angol séfmágus pedig azt vallja, „a tökéletességhez nagyon rögös út vezet”. Malackarajnak úgy tűnik, elég hozzá három perc is.

Ki gondolná, hogy a gasztrobloggernek, aki fél kézzel összeránt egy vörösboros olasz marharagut, vagy rózsaszín kolbászt tölt neves profik társaságában, sztárszakáccsal zsűrizik, rendre megmondja a tutit, éppen a lágy tojás hiányzott a repertoárjából. Hiány pótolva, tökéletes lágy tojás kipipálva. Ha kíváncsi a részletekre, látogasson el a blogra!

Kult Balla István, Németh Róbert 2024. november. 30. 20:00

„Ez az első olyan lemezanyag, aminek az írása közben józan voltam” – Analog Balaton-interjú

„A leszaromság is abból jöhet, hogy csináljuk, amit szeretünk, és nem kell magunkat megerőltetni” – írja le a nemrég Repedés című albummal jelentkező Analog Balaton a hozzáállásukat a világhoz. Szomorú-e a mai popzene? Milyen volt a tagok – Zsuffa Aba és Vörös Ákos – híres Kinizsi utcai albérlete? Miben más józanul dalokat írni, mint a korábbi gyakorlat? Interjú.