Egy nagyobb vendégség esetén szinte kínálja magát a szendvicskészítés ötlete, a legjobb alapanyag pedig ehhez egy ropogós, friss bagett lehet. Meg is vehetjük, de ha igazán nagyot akarunk alakítani, akkor süssük meg otthon. Sokkal könnyebb, mint gondolnánk.
Talán nincs is otthonosabb érzés annál, amikor frissen sülő kenyér vagy sütemény illata lengi be a lakást. Azt hihetnénk, hogy házilag igazán finom péksüteményt alkotni nehéz feladat, és persze igaz a mondás, hogy a legegyszerűbb ételt a legnehezebb elkészíteni. Ám mi most egy olyan receptet mutatunk, aminek bárki nyugodtan nekiugorhat, nem kell sok tapasztalat hozzá, inkább csak kreativitás és vállalkozó kedv.
A life-style.hu bemutat néhány verziót, amelyek egészen biztosan nagy sikert aratnak majd nagy vendégségekre készülve, vagy akár csak egy romantikus főzőcskézés eredményeként is.