Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#bagett

Gasztro M.L. - Gy.Zs.

Húsevők ünnepi salátája - recept

Gyógyíthatatlan húsevők a salátáktól is elvárják, hogy legyen bennük valami izmosabb. Ők nem valami mellé, inkább valami helyett ennék. Íme egy fajsúlyosabb saláta, ami többnapos ünnepen üdítő színfoltja lehet az unalomig ismételt hagyományos menünek. Nem túl bonyolult ötvözetről van szó.

Gasztro SZJ

Ropogjon vagy sem? Kenyérháború Franciaországban

Új trend ütötte fel a fejét Franciaországban: nem sütik meg rendesen a bagettet a pékek. Azt mondják, újabban a kevésbé sült, sápadt verzió a menő, azt keresik a legtöbben. A franciák egyik szimbóluma, az egyedi formájáról és ropogósságáról híres kenyér egyszeriben félig átsült, fakó képződménnyé változott. De miért is?

Gasztro life-style.hu

A világ legegyszerűbb receptjei: bagett házilag

Egy nagyobb vendégség esetén szinte kínálja magát a szendvicskészítés ötlete, a legjobb alapanyag pedig ehhez egy ropogós, friss bagett lehet. Meg is vehetjük, de ha igazán nagyot akarunk alakítani, akkor süssük meg otthon. Sokkal könnyebb, mint gondolnánk.