Bárcsak egyszer igaz lenne a mondás, hogy január, február, itt a nyár. De megint nem. Akkor viszont még szezonja van a kocsonyának.
Nem akármilyen recepteket koppinthatunk a Bűvös Szakács blog legújabb bejegyzéséből, ami egyúttal komplett kocsonyatörténeti tanulmány. Végig kísérhetjük a jeles tányérba való asztali előfordulását a 14. századtól napjainkig; az első savas hozzávalókkal nyert dermedt étek születésétől a 21. századi csúcsgasztronómiában fogant, homárral, jakabkagylóval, kaviárral készült csodákig. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson a blogbejegyzésre.
Élet+Stílus
hvg.hu
2009. december. 14. 20:40
A tökéletes kocsonya – recept
Gasztro
Lőrincz Zsolt
2008. február. 13. 17:08
Szezonja van: kocsonya
Élet+Stílus
hvg.hu
2009. február. 20. 15:25