2008. augusztus. 27. 09:00 Utolsó frissítés: 2008. augusztus. 26. 22:16 Gasztro

Chardonnay és merlot a jégkrémekben

New York állam az USA negyedik legnagyobb bortermelője. Ezen a nyáron már a jégkrémekbe is jutott a chardonnay-ból és a merlotból.

Egy fagylaltkészítő kisvállalkozás két évig kísérletezett a boros ízesítésű hideg édesség előállításával, mire az az idén nyáron piacra került. Elsőként Manhattanben hozták forgalomba, s a Nagy Alma polgárai azonnal rákaptak.

Már aki elmúlt 21 éves. Mert az 5 százalékos alkoholtartalmú jégkrém élvezetéhez bizony személyi igazolvány szükséges.

(Decanter)
hvg360 Köves Gábor 2024. december. 04. 19:30

Jean Reno a HVG-nek: Visszavonulni? Magát a szót sem értem

Már magyarul is olvasható a világhírű francia színész első regénye, az Emma. Jean Renóval a Luc Bessonnal közös múltról, Natalie Portman ellenérzéseiről, egy tehetséges pingvinről, egy vaginába rejtett memóriakártyáról és Robert De Niróról is beszélgettünk.